ES | CA
ES | CA

Rajola estratificada Extrafloor 46

Sòl compost d'una rajola amb nucli d'aglomerat amb la part superior en estratificat, posem a la seva disposició el nostre producte extrafloor 46 un producte millorat el qual ens proporciona una rajola totalment acabada amb 13 colors disponibles.

Revestiment superior: és la cara trepitjable de la rajola. EXTRAFLOOR-46 AC4 és un HPL de alta durabilitat incorporat a la rajola; disposem d'una àmplia gamma d'acabats. Revestiment inferior: format per una làmina kraft melaminada antihumitat. Cant perimetral: constituït per material plàstic autoextingible adherit mitjançant cola termo fusible, disponible en una àmplia gamma de colors per a la seva combinació. Nucli: és la part interna de la rajola, formada per un tauler de partícules de fusta d'aglomerat de primera qualitat.

La cara inferior està composta per una làmina Kraft melamina amb prestacions antihumitat, també oferim la possibilitat de substituir aquest material (Kraft) per lamina d'alumini de 100 micres ò lamina d'acer galvanitzat d'E = 0,5 mm, aquest últim és recordable si busquem millors prestacions de resistència a el foc, ja que el resultant de la incorporació de l'acer és (B fl-S1) segons norma EN-13501 œ 1

Rajola Extrafloor 46 AC4

 Rajola estratificada Extrafloor 46

Passatge Posoltega 3, local 7 Zona CC La Maquinista, 08030 Barcelona | +34 93 117 97 85 | info@facilityoffice.es